Työpajatoiminnasta uutta virtaa

Nuorten työpajat tarjoavat harjoittelu- ja työpaikkoja 17 - 28 -vuotiaille nuorille. 

Työpajatoiminnan tarkoituksena on tukea nuorta toteuttamaan yksilölliset suunnitelmansa ja auttaa eteen päin työhön tai opintoihin hakeutuessa.

 

Työpaja on yhteisö, jossa työnteon ja siihen liittyvien valmennus- ja ohjauspalvelujen avulla pyritään parantamaan yksilön arjen hallintaa ja valmiuksia hakeutua koulutukseen tai työhön.

 

Mikäli olet kiinnostunut työpajatoiminnasta voit käydä kysymässä niiden toiminnasta paikkakuntasi työvoimatoimistosta tai ottaa yhteyttä suoraan työpajalle. Kaikilla paikkakunnilla ei ole erillisiä työpajoja, mutta vastaava työjakso voidaan järjestää jossain kunnan toimipisteessä.

 

TYÖVALMENNUSKESKUS SYTYKE, YLIVIESKA

NIVALAN TYÖPAJAT

HAAPAJÄRVEN TYÖPAJA

PYHÄJÄRVEN TYÖPAJA, NAMOYksilövalmennus

Fyysisten pajojen lisäksi nuori voi olla opiskelemassa, työharjoittelussa/työelämävalmennuksessa tai kuntouttavassa työtoiminnassa kunnan eri toimipisteissä tai yrityksissä. Tällainen pajajakso muotoutuu nuoren omien tarpeiden ja lähtökohtien mukaan hyvin yksilöllisesti. Yksilövalmentajat auttavat pajajakson suunnittelussa. Ota yhteyttä oman paikkakuntasi nuorisotoimeen tai työvoimatoimistoon ja pyydä päästä tapaamaan yksilövalmentajaa.


 

Jelppiverkko - tuunaa oma elämä

 

Jelppiverkko on seinätön työpaja, joka toimii seuraavilla paikkakunnilla:
Alavieska, Haapavesi, Kalajoki, Merijärvi, Oulainen, Sievi ja Ylivieska

 

Jelppiverkko totetuttaa nuorisotakuuta käytännön tasolla ja auttaa nuoria moninaisin keinoin aktivoitumaan ja löytämään omat voimavaransa. Jelppiverkon työntekijät auttavat kaikissa käytännön asioissa.Jokilaaksojen nuorten tuki

Jokilaaksojen nuorten tuki ylläpitää työpajoja ja etsivää nuorisotyötä Pyhäjärvellä, Reisjärvellä, Haapajärvellä ja Kärsämäellä.

 

Uutiset & Tiedotteet

RSS-Uutiset

Settinetti somessa