RatRace part. 6
RatRace tapahtuma järjestettiin 3.2.2017 jo kuudetta kertaa Haapavedellä. Päivätapahtuman tavoitteena oli tavoittaa ja tukea nuoria koulupaikan valinnassa ja saada lisää tietoa paikkakunnan harrastusmahdollisuuksista. Päivätapahtumaan 12-16 välisenä aikana kaikille oli vapaa pääsy. Päivätapahtumassa nuoria puhutteli mm. moni Jedu koulutuskuntayhtymän yksikkö, Haapaveden opisto, Haapaveden nuorten työpaja, Settinetti, Jelppiverkko, Seurakunta ja Suomen punainen risti. 
Haapaveden liikuntahallissa oli vilkasta toimintaa, kun lapset ja nuoret pääsivät pelaamaan pingistä, laittamaan hiuksiaan, kokeilemaan poraamista, osallistumaan arvontoihin ja paljon muuta, mitä mikäkin piste sisälsi. Lisäksi päivätapahtumaan osallistuivat paikkakunnan kuuluisuudet eli Justimus, jotka kertoivat oman tarinansa alusta lähtien. Myös Arttu Lindeman pääsi lähelle nuoria ja otti ilomielin kysymyksiä vastaan sekä kertoi omasta vlogihistoriastaan. 
Iltatapahtuman ennakkoliput olivat myyty loppuun ja klo 18 väki riensi sisälle liikuntahalliin muualtakin kuin Haapavedeltä. Ennakkoliput maksoivat 6e ja ovelta lipun hinta oli 10e. Esiintyjinä vuoden 2017 RatRacessa olivat Arttu Lindeman ja Aurora
Tapahtuman jälkeisten kommenttien perusteella Aurorasta piti vähän vanhempi ikäluokka, kun taas Arttua tulivat katselemaan ja kuuntelemaan pikkuväki. Yleisesti ottaen tapahtuma saavutti oman tavoitteensa ja sujui ongelmitta. 
 


Näytetään IMG_1507.JPG

Uutiset & Tiedotteet

RSS-Uutiset

Settinetti somessa