Dallas Kalevala rikkoo rajoja

Qsctokissa esiintynyt Dallas Kalevala on sekoitus itää ja länttä, jinia ja jangia. Samalla sen tyyli on osa suomalaista kansallismaisemaa ja identiteettiä, jossa kuuluu jenkkiläisyys.

Oulun kaupunginteatterilla uutuuksia

Valheet ja viettelijät sai ensi-iltansa Oulun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä syyskuussa ja esityksiä on ohjelmistossa 17.12.2016 saakka.Näytelmästä on vain 30 esitystä.

Diablon vahvat sävelet

Alunperin Metallica sai tarttumaan Rainer Nyqårdin kitaraan ja myöhemmin mm. Mercyful Fate ja King Diamondin soolotuotanto saivat nuoren miehen kiinnostumaan englanniksi tekemisestä.

Qstock-festivaaliohjelma valmis

Oululaisen Qstock-festivaalin ohjelma aikatauluineen on nyt valmis. Aiemmin julkistettujen esiintyjien lisäksi Qstockissa nähdään kotimaisen garagerockin toivo Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS, Suomen suorasanaisin räppäri Petri Nygård, massiivisia soundeja ja letkeää afrojazzittelua taiturimaisesti yhdistelevä Saimaa, suomalaisen bluesin ja rockin peruskallioksi tituleerattu Dave Lindholm, kovassa nosteessa oleva violent pop -yhtye Blind Channel, jo 25 vuotta omintakeista tunnelmointiaan tarjoillut kulttibändi Circle, kansainvälisille musiikkimarkkinoille tähtäävä superlahjakkuus Ronya sekä melodista power metallia tykittävä Thunderstone.

Bändikisan voittaja keikalle Qstockiin

Qstock-festivaali ja muusikoiden online-palvelu Band On The Web järjestävät bändikisan oululaisille bändeille ja artisteille. Kilpailun voittaja pääsee esiintymään Qstockin Oulu-lavalle.

Taivaslaulua esitetään Oulun kaupunginteatterilla

Taivaslaulu on noussut ilmiömäiseen suosioon, esitykset ovat täynnä yleisöä ja lisäesityksiä on järjestelty. Näytelmä on ilmiömäisyydellään herättänyt laajaa valtakunnallista mediahuomiota, monisivuisia lehtijuttuja ja ylistäviä arvioita on julkaistu eri puolilla Suomea. Taivaslaulu pohjautuu Pauliina Rauhalan vuonna 2013 ilmestyneeseen, suuren suosion saavuttaneeseen esikoisromaaniin.

Sola tuo kuulijoilleen tunteita

Sola on yksi uusista bänditulokkaista, joka hämmentää yleisönsä energisellä ja hyväntuulisella lavashowlla. Qstockin festarikeikka oli Solalle kolmas. Aikaisemmin heitä on kuultu klubikeikoilla.

HIM heitti yllätyskeikan loppuunmyydyssä Qstockissa

Jo ennakkoon loppuunmyydyn oululaisen Qstock-festivaalin muikein yllätys koettiin lauantai-iltana, kun Ville Valon yhden miehen yhtyeen Rambo Rimbaudin ohjelmapaikalla esiintyikin ensimmäistä kertaa uuden rumpalinsa Jukka ”Kosmo” Krögerin kanssa keikkaillut HIM.

Nuorten puhelin, netti ja chat

MLL:n lasten ja nuorten puhelimeen voi soittaa maksutta koko maassa joka päivä. Puhelimen toisessa päässä on koulutettu vapaaehtoinen aikuinen, jolla on aikaa kuunnella.

Settinetti uudistuu

Settinetin uusi sivusto julkaistaan 18.2. 2015 Lisäksi Settinetti löytyy nyt myös somesta.

Uutiset & Tiedotteet

RSS-Uutiset

Settinetti somessa